момчета нещо стана с колата ми умряха и кончетата изведнаж.коли на приятели дето сам ги праил смешни ся варвят с мен.в бургас знам само за едни които разбират от алфа ама вече сам им оставил 2000лв и ако отида пак при тях само да ми вдигнат капака ще ми вземат 100лв.казваите ако имате нещо на предвид.мерси
Известие
Collapse
No announcement yet.
ГТВ не върви..
Collapse
X
-
Re: k,nnb,n
Първоначално публикувано от Georgi Petrovне мога да напиша заглавието на кирилица, що така
-----------------------
поправих ти и тука да е на Кирилица
защо да не може в заглавието??? с Кредора ли не иска там?ALFA ROMEO GTV 1999г, MAZDA 2 - 2009г, FIAT RITMO 1983г - смъртоносна надпревара
Comment
-
Re: ГТВ не върви..
Първоначално публикувано от Georgi Petrovмомчета нещо стана с колата ми умряха и кончетата изведнаж.коли на приятели дето сам ги праил смешни ся варвят с мен.в бургас знам само за едни които разбират от алфа ама вече сам им оставил 2000лв и ако отида пак при тях само да ми вдигнат капака ще ми вземат 100лв.казваите ако имате нещо на предвид.мерси
Comment
-
Първоначално публикувано от Georgi Petrovдо гробищата е сервиза точно до бензиностанция петрол156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Re: k,nnb,n
[quote=Georgi Petrov]Първоначално публикувано от "Georgi Petrov":1rbjixywне мога да напиша заглавието на кирилица, що така
-----------------------
поправих ти и тука да е на Кирилица
защо да не може в заглавието??? с Кредора ли не иска там?
Прав си!! Няма проблем аз ще ги оправям. Наистина ако нямаш Кирилица се налага с Кредора, а той не работи за заглавията. Всичко е ОКAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от NovachevПървоначално публикувано от Georgi Petrovдо гробищата е сервиза точно до бензиностанция петрол
Може да сменя и вариатора. Кажете и някои магазин ако може.
Comment
-
Наистина ако нямаш Кирилица се налага с Кредора, а той не работи за заглавиятаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от kalvachПървоначално публикувано от NovachevПървоначално публикувано от Georgi Petrovдо гробищата е сервиза точно до бензиностанция петрол
Може да сменя и вариатора. Кажете и някои магазин ако може.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryНаистина ако нямаш Кирилица се налага с Кредора, а той не работи за заглавиятаAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
Comment